Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Відзначено студентів-драгоманівців, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2020/21 н.р.

Відзначено студентів-драгоманівців, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2020/21 н.р.

     На засіданні Вченої ради університету 27 травня 2021 року було відзначено студентів-драгоманівців, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, який проводився у 2020/21 н.р. під егідою Міністерства освіти і науки України.

 

Срібною медаллю імені М. П. Драгоманова нагороджено студентів, які вибороли перші місця:

Тяжельникову Марію Михайлівну – студентку факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського – за наукову роботу «Формування хорової культури майбутніх учителів музики у процесі роботи з навчальним хором» (конкурс зі спеціальності «Середня освіта (Музичне мистецтво»).

Тепаленко Анастасію Олегівну – студентку факультету спеціальної та інклюзивної освіти – за наукову роботу «Спеціальна методика формування діалогічного мовлення у дітей старшого дошкільного віку із загальним недорозвиненням мовлення» (конкурс зі спеціальності «Спеціальна освіта (Логопедія)»).

Фін Ліну Євгенівну – студентку факультету спеціальної та інклюзивної освітиза наукову роботу «Охорона та гігієна психофізіологічного здоров’я  фахівців морської галузі» (конкурс зі спеціальності «Цивільна безпека. Охорона праці»).

Карабардіна Андрія Валерійовича – студента історичного факультету – за наукову роботу «Тижневик «Тризуб» і його роль у формуванні іміджу української нації» (конкурс з галузі знань «Історія і археологія»).

Бондаренко Вікторію В’ячеславівну – студентку факультету спеціальної та інклюзивної освіти – за наукову роботу «Особливості психодіагностики емоційних порушень у дітей старшого дошкільного віку з особливими освітніми потребами засобами проективних методик» (конкурс з галузі знань «Спеціальна освіта (за нозологіями)»).

 

Почесною грамотою нагороджено студентів, які вибороли другі місця:

Нікуліна Єгора Олеговича – студента факультету спеціальної та інклюзивної освіти – за наукову роботу «Вплив професійного стресу на стан серцево-судинної системи фахівців морської галузі» (конкурс з галузі знань «Цивільна безпека. Безпека життєдіяльності»).

Гуценко Марію Олександрівну – студентку факультету спеціальної та інклюзивної освіти – за наукову роботу «Спеціальна методика формування зв’язного описового мовлення у дітей старшого дошкільного віку із загальним недорозвиненням мовлення III рівня» (конкурс зі спеціальності «Спеціальна освіта (Логопедія)»).

Плюту Наталію Леонідівну – студентку факультету іноземної філології – за наукову роботу «Вербалізація адресант-ідентифікуючих категорій у політичному дискурсі сучасного американського прес-секретаря Білого дому (на прикладі мовлення Кейлі Макінані та Шона Спайсера)» (конкурс зі спеціалізації «Германські мови (англійська, німецька)»).

Золотаренко Тетяну Олександрівну – студентку факультету педагогіки і психології – за наукову роботу «Підготовка вчителів до організації дистанційного та змішаного навчання молодших школярів в умовах сільського закладу загальної середньої освіти» (конкурс зі спеціальності «Початкова освіта»).

Денисюк Софію Василівну – студентку факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишказа наукову роботу «Ідейно-художні особливості зображення подій 2014-2021рр. в сучасній українській прозі» (конкурс зі спеціальності «Середня освіта (українська мова і література)»).

Мостепан Катерину Василівну – студентку факультету педагогіки і психології – за наукову роботу «Психологічні особливості бар'єрів спілкування у підлітковому віці» (конкурс з галузі знань «Вікова та педагогічна психологія)».

 

Грамотою нагороджено студентів, які вибороли треті місця:

Віннікову Катерину Едуардівну – студентку факультету іноземної філології – за наукову роботу «Шекспір Джана Юджеля: турецькі адаптації» (конкурс зі спеціальності «Середня освіта (мова та література)»).

Голінську Тетяну Володимирівну – студентку факультету педагогіки і психології – за наукову роботу «Вплив сучасних мас-медіа на формування моральних цінностей учнів початкової школи» (конкурс з галузі знань «Освітні, педагогічні науки»).

Кушніровську Катерину Олександрівну – студентку факультету педагогіки і психології – за наукову роботу «Профілактика порушень постави у дітей 6-7 року життя засобами освітньо-оздоровчих технологій» (конкурс зі спеціальності «Дошкільна освіта»).

Першину Наталію Олександрівну – студентку фізико-математичного факультету – за наукову роботу «Компетентісно-орієнтований підхід до навчання учнів основної школи розв'язувати текстові задачі алгебраїчним методом» (конкурс зі спеціальності «Середня освіта (Математика)»).

Урсул Катерину Володимирівну – студентку фізико-математичного факультету – за наукову роботу «Фізико-механічні властивості полімерних нанокомпозитів поліхлортрифторетилен – діоксид олова» (конкурс зі спеціальності «Середня освіта (Фізика)»).

Полтавченко Дениса Васильовича – студента факультету природничо-географічної освіти та екології – за наукову роботу «Просторова організація та властивості ландшафтів Дніпропетровської області» (конкурс зі спеціальності «Географія»).

Фещенко Анну Володимирівну – студентку факультету інформатики – за наукову роботу «Розробка web-сайту для навчання англійської мови» (конкурс з галузі знань «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»).

Грамотою нагороджено студентку факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка Василенко Людмилу Вікторівну за третє місце в Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

stud konkurs 1stud konkurs 2

stud konkurs 3 stud konkurs 4

stud konkurs 5 stud konkurs 6

stud konkurs 7 stud konkurs 8

stud konkurs 9 stud konkurs 10

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter