Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Лист вдячності від студентів

Лист вдячності від студентів

   Студентський гуртожиток – це не лише місце проживання для студентів, насправді це цілий світ, який допомагає влитися в студентське життя, формує самостійність, незалежність та відчуття відповідальності.

   Дотримання певних правил та загального порядку допомагає створити відповідну атмосферу, можливості для навчання та відпочинку студентів.  Проте важливим аспектом для університету є забезпечення житлово-побутових умов, вирішення питань функціонування гуртожитків.

   Студенти, зі свого боку, також вдячні за швидке реагування на ті життєві ситуації, які інколи виникають, оперативне запобігання проблем шляхом відповідних ремонтних робіт, за допомогу, підтримку і розуміння від керівництва університету, студентського містечка, інших структурних підрозділів закладу.

    Один із таких листів вдячності надіслали активісти гуртожитку №3, де нещодавно було відремонтовано покрівлю:

   «Студентське самоврядування гуртожитку №3 висловлює щиру подяку керівництву НПУ імені М.П. Драгоманова, зокрема ректору університету, академікові Андрущенку Віктору Петровичу, за оперативну допомогу та виділення коштів на капітальний ремонт покрівлі гуртожитку №3. Роботи виконані якісно та в повному обсязі.

    Дякуємо за сприяння та підтримку!

Студентський парламент гуртожитку №3»

gyrtozhytok

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter