Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студенти кафедри образотворчого мистецтва представили виставку Unlock lockdown

Студенти кафедри образотворчого мистецтва представили виставку Unlock lockdown

    20 вересня 2021 року після засідання ректорату усі його учасники – декани факультетів та керівники відділів – на чолі з ректором Віктором Андрущенком відправились у артпростір SKLO, що на Тургенівській, 8/14, де нещодавно відкрилась експозція дипломних робіт студентів кафедри образотворчого мистецтва педагогічного факультету під назвою Unlock lockdown. Виставка стала оригінальним кураторським проєктом магістрів кафедри Вікторії Лозниці та Діани Парчевської.

 

vystavka 1

vystavka 2

vystavka 3

   На виставку завітав заступник голови Наглядової ради університету Олексій Івченко.

vystavka 4

vystavka 5

   Зустрічали відвідувачів студенти-скрипалі факультету мистецтв імені А. Авдієвського (декан – Василь Федоришин), що підкреслювало синергію різних видів мистецтва.

vystavka 6

    Відкрила зустріч, до якої долучилися студенти різних факультетів, завідувачка кафедри Олена Шевнюк, яка пояснила і незвичайну назву, і сам меседж виставки: «Unlock lockdown – це наша молитва, яку ми спрямовуємо у Всесвіт, щоби нарешті розблокувати локдауни у всьому світі, і водночас це наше переконання, що творчість ніколи не можна зупинити чи обмежити. Доказом цього є творчі роботи наших студентів Анастасії Морозової, Анни Смоляр, Анастасії Мельник, Ірини Петрик, Валерії Заіки, Анастасії Пілішко та ін., представлені на виставці».

vystavka 7

vystavka 8

   До слова був запрошений ректор університету Віктор Андрущенко, який відзначив надзвичайний талант, працьовитість і філігранну майстерність, вкладені в кожну роботу наших студентів, підкреслив важливість і необхідність саме в такий час продовжувати творити, розвивати свої творчі здібності, удосконалювати свої вміння.

 vystavka 9

vystavka 10

   Декан педагогічного факультету Тарас Олефіренко наголосив, що така виставка, експонати якої виконані у різній техніці, демонструє індивідуальну неповторність кожного студента, їх обдарованість. Тарас Олексійович подякував усім, хто зацікавився творчістю драгоманівської молоді та завітав оглянути її роботи.

vystavka 11

vystavka 12

vystavka 13

vystavka 14

vystavka 15

vystavka 16

vystavka 17

vystavka 18

vystavka 19

vystavka 20

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter