Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / НПУ імені М.П. Драгоманова підписав Меморандум про співпрацю з Держекоінспекцією України

НПУ імені М.П. Драгоманова підписав Меморандум про співпрацю з Держекоінспекцією України

   23 вересня 2021 року ректор Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Віктор Андрущенко та заступник голови Державної екологічної інспекції України Віктор Канцурак підписали Меморандум про співпрацю між установами.

 

   Наш університет як один з найкращих освітніх закладів не просто готує молодих спеціалістів, а й активно здійснює наукову діяльність. Зокрема, в університеті є окремий факультет природничо-географічної освіти та екології, і на його базі проводиться дослідницька робота.

   Співпраця з навчальним закладом є важливою для Держекоінспекції через низку факторів: можливість залучати в ДЕІ молодих спеціалістів для проходження практики та подальшого працевлаштування, що дозволить посилити кадровий склад інспекції; співробітництво з провідними науковцями, зокрема, для розробки проєктів нормативно-правових змін; підвищення кваліфікації для інспекторів ДЕІ тощо.

   Сподіваємось, що співпраця буде плідною й результативною для обох сторін!

derzhecoinspectia 1

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter