Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Наказ № 318 від 22 вересня 2021 року «Про продовження дії карантинних заходів в НПУ імені М.П. Драгоманова»

Наказ № 318 від 22 вересня 2021 року «Про продовження дії карантинних заходів в НПУ імені М.П. Драгоманова»

   Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобіганню поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), Протоколу № 35 від 21.09.2021 р. Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, постанови Головного санітарного лікаря України № 9 від 26.08.2021р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби  (COVID-19)» у зв’язку із встановленням з 00 год. 00 хв. 23 вересня 2021 року на території усіх регіонів України «жовтого» рівня епідемічної небезпеки та запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів

 

НАКАЗУЮ:

1. Продовжити до 31 грудня 2021 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова дію карантинних заходів. З 23 вересня 2021 року організувати освітній процес за змішаною формою навчання з використанням дистанційних технологій.

 

2. При «жовтому» рівні епідемічної небезпеки відвідування університету здобувачами освіти дозволити за умови наявності не менш ніж у 80 % працівників документів про вакцинацію (COVID-сертифікат).

 

3. Деканам факультетів:

3.1. Підготувати розпорядження по факультету про умови організації змішаного навчання з врахуванням вимог встановлених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

3.2. При організації навчання з використанням технологій дистанційного навчання забезпечити контроль виконання графіків освітнього процесу та навчальних планів, дотримання розкладів навчальних занять та виконання студентами індивідуальних навчальних планів.

 

4. Голові комісії по запобіганню поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, професору М.С. Корцю забезпечити організацію дотримання працівниками та здобувачами вищої освіти Університету протиепідемічних та санітарно-гігієнічних заходів з урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, передбачених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

 

5. Проректору з навчально-методичної роботи Р.М. Вернидубу забезпечити постійний моніторинг за якістю організації освітнього процесу та дотриманням вимог забезпечення якості вищої освіти.

 

6. Директору Центру цифрових освітніх технологій М.А. Умрик забезпечити методичний супровід та організацію роботи модераторів факультетів щодо забезпечення проведення викладачами університету навчальних занять за допомогою дистанційних технологій відповідно до робочих програм навчальних дисциплін, затверджених в установленому порядку.

 

7. Начальнику Навчально-методичного центру І.М. Маркусь забезпечити організаційно-методичний супровід підготовки електронних розкладів ведення електронних журналів успішності, контроль за дотриманням графіків освітнього процесу, виконанням навчального навантаження професорсько-викладацьким складом.

 

8. Проректору з наукової роботи Г.М. Торбіну проведення засідань спеціалізованих вчених рад організувати з дотриманням заходів санітарно-епідемічної безпеки.

 

9. Проректору з міжнародних зв’язків В.Г. Лавриненку, деканам факультетів забезпечити щоденний моніторинг організації навчання іноземних студентів та аспірантів.

 

10. Для забезпечення життєдіяльності університету роботу адміністративно-управлінського, експлуатаційного-технічного, господарського персоналу та автогосподарства здійснювати в штатному режимі.

 

11. Директору студентського містечка В.І. Коваленку посилити пропускний режим у гуртожитках Університету, забезпечити проведення санітарно-гігієнічних заходів та моніторинг стану здоров’я мешканців. На період дистанційного навчання за студентами зберігається можливість проживати у гуртожитках Університету.

12. Проректору з перспективного розвитку та інфраструктури І.А. Гамулі посилити контроль за проведенням температурного скринінгу та дотриманням пропускного режиму до корпусів та території Університету.

 

13. Призупинити проведення масових заходів соціального, спортивного, мистецько-розважального характеру в усіх корпусах, гуртожитках та на території Університету.

 

14. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи М.С. Корця та проректора з перспективного розвитку та інфраструктури І.А. Гамулу.

                                                В.о. ректора                                                                                                                         Р. М. Вернидуб

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter