Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Курс тренінгів «ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ»

Курс тренінгів «ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ»

   В НПУ імені М.П. Драгоманова розпочався курс тренінгів «ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ», організований Центром цифрових освітніх технологій. 15 червня 2021 року відбувся перший тренінг, до якого долучилися проректори, декани та керівники різних структурних підрозділів університету.

 

 trening zast

    Перший тренінг – своєрідний вхідний моніторинг для організаторів – ознайомив учасників з сучасними особливостями цифрової трансформації в освіті та необхідністю драгоманівцям як передовому закладу педагогічної освіти України йти в ногу з часом і випереджати його, актуалізував важливість користування корпоративним обліковим записом та ознайомив з хмарними технологіями Google НПУ.

trening 1

   Заплановано ще багато цікавих тем для тренінгів, зокрема робота з хмарними технологіями,  специфіка проведення онлайн-заходів, електронний цифровий підпис, електронний документообіг на основі хмари НПУ, безпека електронних даних та документів, корпоративний брендинг, цифрові технології як інструмент наукових досліджень та ін.

trening 2

    Наостанок Марія Умрик та Оксана Струтинська, які проводили тренінг, пообіцяли, що попереду буде ще цікавіше та інформативніше, тож приєднуємося і діджиталізуємося разом!

trening 3

Пресслужба університету

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter