Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Драгоманівці вітали заслуженого лікаря Миколу Сивого з ювілеєм

Драгоманівці вітали заслуженого лікаря Миколу Сивого з ювілеєм

25 лютого 2020 року делегація Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова на чолі з ректором академіком Віктором Петровичем Андрущенком вітала заслуженого лікаря України, керівника відомого на всю країну санаторію «Червона калина» Миколу Юрійовича Сивого з його 85-річним ювілеєм.

      Серед гостей – представники обласної ради та держадміністрації, рідні, друзі та колеги іменинника.

syvyj 1syvyj 2

     Дружба між Віктором Андрущенком та Миколою Сивим є прикладом для наслідування, адже триває вона вже протягом 30 років. Віктор Петрович у вітальному слові побажав довгих і щасливих років життя своєму другові та процвітання його прекрасному дітищу – санаторію «Червона калина». Він відмітив надзвичайну працьовитість, заповзятість та наполегливість у роботі цієї унікальної особистості-неймовірного хірурга, який врятував сотні і сотні життів, а ще створив надзвичайний куточок для відпочинку і лікування – місце, в яке вкладає не лише щоденну копітку працю, але й всю душу.

syvyj 3

syvyj 4

    Делегація університету передала імениннику від почесного професора НПУ імені М.П. Драгоманова, Предстоятеля Православної церкви України Митрополита Епіфанія Орден Миколи Чудотворця.

syvyj 5

     Зі щирими вітаннями до ювіляра зі сцени також звернулися відомий український поет-пісняр, народний артист України, автор сотень пісень, професор НПУ імені М.П. Драгоманова Андрій Демиденко та український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, професор НПУ імені М.П. Драгоманова Анатолій Паламаренко.

syvyj 7

syvyj 6

      Неймовірні музичні композиції дарували жіночий квартет Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки під керівництвом головного режисера-художнього керівника Зеновія Корінця, відомий тенор, екссоліст Національної опери України ім. Т. Г. Шевченко, завідувач кафедри теорії та методики постановки голосу НПУ імені М.П. Драгомаова Олександр Гурець та його учень, випускник нашого університету, соліст Зразково-показового оркестру Збройних сил України Даніїл Клягін.

syvyj 8

syvyj 9

syvyj 10

     А ювіляр також не залишив гостей без подарунків: кожного щедро обдаровував піснями у власному виконанні, віддавши часточку власної душі, наповнивши серця оптимізмом, радістю і щастям.

syvyj 11

syvyj 12

syvyj 13

syvyj 14

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter