Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Державний секретар МОН України Сергій Володимирович Захарін завітав до НПУ імені М.П. Драгоманова

Державний секретар МОН України Сергій Володимирович Захарін завітав до НПУ імені М.П. Драгоманова

1 вересня 2022 року до НПУ імені М.П. Драгоманова завітав Державний секретар Міністерства освіти і науки України Сергій Захарін.

До зустрічі приєднались голови студентських парламентів факультетів та університету, проректори, декани та керівники структурних підрозділів.

 

derzh secr 1

derzh secr 2

derzh secr 3

derzh secr 4

derzh secr 5

derzh secr 6

derzh secr 7

derzh secr 8

   На зустрічі ректор університету Віктор Андрущенко представив гостю учасників заходу, привітав студентів та викладачів з початком нового навчального року, підкреслив необхідність допомоги один одному у такий непростий час та зауважив потребу підтримувати якість освіти студентів на належному рівні, продовжувати наукові дослідження та розвиток академічних відносин з міжнародними партнерами.

derzh secr 9

    Проректор з науково-методичної роботи Роман Вернидуб розповів про методичні напрацювання драгомановського науково-педагогічного колективу та наголосив на можливостях і потенціалі викладацького складу, який уже сьогодні  розпочав роботу зі студентами.

derzh secr 10

    Долучився до привітань і Державний секретар МОН України Сергій Захарін. У вітальному слові зазначив: «Система освіти є стрижнем держави, тому ми маємо максимально включитися в роботу офлайн. Це допоможе підтримати й економіку, народне господарство України в цілому і якість освіти зокрема. Живе спілкування, соціалізація, зворотний зв'язок є необхідними в освітній сфері, і ви як ніхто це розумієте. Наше основне мобілізаційне завдання – забезпечити підготовку фахівців для держави. Освіта, отримання знань ні на день не зупиняється».

derzh secr 11

    Сергій Володимирович також оглянув галерею почесних професорів й докторів університету, відвідав нещодавно відкриту кафедру ЮНЕСКО та ознайомився з її роботою, перспективами розвитку, окресленими цілями на прийдешній рік та набір студентів на нову освітню програму.

derzh secr 12

derzh secr 13

derzh secr 14

derzh secr 15

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter