Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Відбудеться заняття «Урок медіаграмотності та як не стати жертвою маніпуляцій в умовах інформаційної війни»

Відбудеться заняття «Урок медіаграмотності та як не стати жертвою маніпуляцій в умовах інформаційної війни»

   На виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 та листа Міністерства освіти і науки України  № 1/2524-22 від 15.02.22 у п’ятницю о 9.30 в НПУ імені М.П. Драгоманова відбудеться заняття «Урок медіаграмотності та як не стати жертвою маніпуляцій в умовах інформаційної війни».

    Ми живемо у час потужного інформаційного потоку. І щодня стикаємося з різною інформацією, різного роду і якості повідомленнями. Тому важливо усвідомлено підходити й аналізувати отриману з різних джерел  інформацію, знати яку небезпеку вона несе та як її уникнути. Про все це та багато іншого розкажуть наші спікериТетяна Мелещенко, заступник декана з наукової роботи, професор кафедри методики навчання суспільних дисциплін і гендерної освіти історико-філософського факультету, та Тамара Бакка, доцент кафедри методики навчання суспільних дисциплін і гендерної освіти історико-філософського факультету.

    Запрошуємо долучитися всіх охочих! 

   Трансляція за покликанням: 

https://us02web.zoom.us/j/84817500657?pwd=TDBhTVFZSjhTTWxXTGpGNmVjNDAzZz09

mediagramotnist

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter