Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Нові міжнародні можливості для драгоманівських студентів!

Нові міжнародні можливості для драгоманівських студентів!

Римський університет ла Сап'єнца пропонує студентам НПУ імені М.П. Драгоманова  навчання за програмою Erasmus Mundus Joint Masterз фізики. Програма передбачає 20 повністю фінансованих стипендій (1400 євро/місяць протягом двох років) для студентів з усього світу.

Магістерська програма QUARMEN (QUAntum Research Master-level Education Network) зосереджена на Quantum Science and Technology.

Програма викладається англійською мовою міжнародним консорціумом з 4 університетів: Університет Париж-Сакле (Франція) – Римський університет ла Сап'єнца (Італія) – Університет Порту (Португалія) – Університет Торонто (Канада). Після закінчення двох років студенти отримують диплом відповідно до обраного ними напряму мобільності.

Ця програма пропонує багато переваг для студентів: міжнародну мобільність між чотирма різними країнами та дослідницькими установами, можливість підготувати магістерську роботу в дослідницьких центрах найвищого рівня, міцні зв’язки з компаніями та стартапами з квантових технологій, а також додаткове навчання з управління проєктами та підприємницьких навичок.

Заявку необхідно подати онлайн до 3 квітня 2022 року на веб-сайті

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter