Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Дистанційне стажування «Наукова діяльність в дисциплінах юридичних наук з національної та європейської точки зору»

Дистанційне стажування «Наукова діяльність в дисциплінах юридичних наук з національної та європейської точки зору»

   «Європейська ліга професійного розвитку» разом з Unswersytet w Bialymstoku організовує дистанційне стажування для педагогічний і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти І-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за темою: «Наукова діяльність в дисциплінах юридичних наук з національної та європейської точки зору».

 

      Дати проведення: 28 лютого – 8 квітня 2022 року

 

    Метою дистанційного стажування є підвищення рівня теоретичних та практичних знань науково-педагогічних працівників з дисциплін юридичних наук української університетів у галузі функціонування вищої освіти в Європі, стандартів проведення наукових досліджень та навчання студентів-юристів. Поточною метою є поліпшення польсько-українських відносин  шляхом інтеграції наукового співробітництва України та Польщі.

    Стажування організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з професійним перекладом на українську мову.

  Після завершення стажування учасникам буде виданий сертифікат про проходження міжнародного стажування  загальною тривалістю 180 год (6 кредитів ECTS).

 

 Детальна інформація щодо участі та вартості стажування за тел.: +38063 333 9152 або на сайті  

https://elpd.com.ua/onlajn-stazhuvannya-dlya-yuristiv/

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter