Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Реалізація проекту норвезько-українського проекту

Реалізація проекту норвезько-українського проекту

     21 травня 2019 року в межах проекту  «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині», що реалізується Університетським коледжем південно-східної Норвегії та НПУ імені М.П. Драгоманова, відбулася друга сесія професійного стажування для викладачів педагогічних ЗВО за участі норвежської сторони.

    За час роботи проекту було проведено аналіз норвезьких навчальних програм «Права людини», «Навчання правам людини та культурному розмаїттю», «Англійська мова як мова міжнародного спілкування»; також апробовано практичні заняття для роботи зі студентами в межах зазначених курсів, розроблено експерементальну навчальну програму «Методика викладання "Я досліджую світ"».

  Впродовж пяти місяців роботи було розроблено та апробовано вправи та практичні заняття для студентів спеціальності «Початкова освіта» в п’яти педагогічних ЗВО України: НПУ імені М.П. Драгоманова, Донбаський державний педагогічний університет, Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, Прикарпатський національтний університет імені Василя Стефаника.

norv 2

Відділ міжнародного співробітництва

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter