Ярмарок вакансій 2019

   Ярмарок вакансій цього року відбувся 21 травня. До НПУ завітало більше 50 представників різних установ, організацій та фірм, які шукали собі професійних працівників.

jarmarka 1

   Вітальне слово запрошеним роботодавцям та студентам-випускникам делегував від ректора університету Віктора Андрущенка Р.Вернидуб, проректор з навчально-методичної роботи університету. До слова були також запрошені спеціаліст Київського молодіжного центру А. Мосійчук та головний спеціаліст відділу управління персоналом та кадровим забезпеченням навчальних закладів Департаменту освіти та науки виконавчого органу Київської міської ради С. Пупко.

jarmarka 3

jarmarka 2

   Запрошені потенційні роботодавці для педагогічних та непедагогічних спеціальностей мали можливість обрати найкращих креативних, цілеспрямованих та перспективних молодих фахівців у відповідності до своїх потреб, а студенти – познайомитися з роботодавцями – представниками різних компаній, невимушено поспілкуватися та почути відповіді на всі свої запитання, дізнатись про умови працевлаштування і, можливо, знайти роботу своєї мрії.

jarmarka 4

   Ярмарок відвідали декани факультетів, координатори роботи зі сприяння працевлаштуванню випускників, представники студентського парламенту, студенти-випускники університету.

  Сподіваємось, що роботодавці знайшли собі необхідних професійних працівників, а студенти визначились з першим робочим місцем.

jarmarka 5

jarmarka 6

jarmarka 7

    Ярмарок супроводжувався онлайн трансляцією, яку можна переглянути на офіційній сторінці університету у Facebook.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter