Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Фестиваль інновацій «Освітній Хайп»

Фестиваль інновацій «Освітній Хайп»

   8 червня 2019 року команда «Цікава наука - Science is fun» НПУ імені М. П. Драгоманова (керівники:  проф. І.Т. Горбачук, аспірант С.А. Пудченко) долучилась до проведення Фестивалю інновацій «Освітній Хайп», підготувавши для учасників і гостей заходу низку наукових цікавинок: захоплюючі і несподівані фізичні експерименти, математичні фокуси і пазли, які не залишили байдужими ні дітей, ні дорослих.

fest 1    Цього дня одночасно у 13 містах України (Києві, Львові, Харкові, Івано-Франківську, Хмельницькому, Полтаві, Черкасах, Ніжині, Мелітополі, Маріуполі, Краматорську та Миколаєві) відбувся фестиваль інновацій «Освітній хайп» і півфінали конкурсу проектів «Відкривай Україну», місією якого є формування нової генерації соціально-активної, культурно збагаченої, ініціативної та високорозвиненої молоді.

fest 2

   У НПУ імені М.П.Драгоманова, на базі якого проходив один із півфіналів (#ОсвітнійХайп в Києві), за звання найкращого проекту та можливість потрапити до фіналу змагались учасники з Київської та Житомирської областей. Представлені проекти були присвячені здебільшого екологічним проблемам та урбаністиці, і, що дуже важливо, багато з них ВЖЕ почали реалізовуватись і робити міста та села кращими! 

fest 3

fest 4

Більше фото на https://www.facebook.com/pg/Science.Fun.NPDU/photos/?tab=album&album_id=1099765793560284

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter