Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Шановні вступники! Розпочалась реєстрація на творчі конкурси!!!

Шановні вступники! Розпочалась реєстрація на творчі конкурси!!!

    З 01 по 10 липня 2019 року для вступників, що братимуть участь у конкурсному відборі на навчання за кошти державного бюджету за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 022 Дизайн, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, 024 Хореографія, 025 Музичне мистецтво в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова будуть проходити ТВОРЧІ КОНКУРСИ відповідно до погодженого Міністерством освіти і науки України графіку. Деталі на http://www.vstup.npu.edu.ua/uk-ua/tvorchi-konkursy

    Реєстрація на творчі конкурси буде тривати з 17 червня по 01 липня 2019 року (м. Київ, вул. Пирогова, 9, каб. 131). 

 

    Під час реєстрації вступники особисто подають:

  • копію документа про повну загальну середню освіту;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копію сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (або копію витягу з протоколу засідання регламентної комісії Українського центру оцінювання якості освіти щодо неможливості створення спеціальних умов для проведення зовнішнього незалежного оцінювання);
  • 2 кольорові фотокартки розміром 3х4.

   Також, з 11 по 22 липня 2019 року відбудуться додаткові сесії творчих конкурсів для вступників, які вступають виключно на місця, що фінансуються за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Більш детально з програмами творчих конкурсів ви можете ознайомитися на офіційному сайті НПУ імені М. П. Драгоманова http://www.vstup.npu.edu.ua/uk-ua/prohramy-vstupnykh-vyprobuvan#bakalavrna-bazi-povnoi-zahalnoi-serednoi-osvity-tvorchi-konkursy.

  Для вступників, які потребують поселення у гуртожиток під час проходження творчих конкурсів, надаються кімнати у гуртожитках, розташованих неподалік від станцій метро «Дарниця» та «Оболонь».

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter