Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Досвід Південної Кореї у побудові сучасного цифрового університету

Досвід Південної Кореї у побудові сучасного цифрового університету

    19 червня до НПУ імені М.П. Драгоманова завітав генеральний директор комерційного відділу Посольства Південної Кореї «KOTRA» в Україні пан Че Синг Ван, який зустрівся з ректором університету Віктором Андрущенком, проректором із міжнародних зв’язків Володимиром Лавриненком та деканом факультету природничо-географічної освіти та екології Ганною Турчиновою.  

    Ректор НПУ імені М.П. Драгоманова познайомив гостя з досягненнями та перспективами розвитку університету, з його широким розгалуженням міжнародних зв’язків, головними напрямами навчання, функціонування аспірантури та докторантури, можливістю здобути паралельну освіту чи  другу вищу. На зустрічі було обговорено і перспективи співпраці з університетом.

koreja 1

    Генеральний директор комерційного відділу Посольства Південної Кореї «KOTRA» в Україні пан Че Синг Ван розповів про історію створення та особливості діяльності організації, яку він представляє. «KOTRA» була створена південнокорейським урядом у 1962 р. Мета організації – сприяння розвитку та підтримка ділових відносин між Південною Кореєю та іншими країнами.

   У ході зустрічі пан Че Синг Ван розповів також про становлення та етапи цифровізації корейських університетів у сучасних глобальних умовах розвитку. На прикладі Сеульського національного університету та Університету Йонсей він пояснив переваги цифрових технологій, які були інтегровані в освітні системи південнокорейських університетів.

koreja 3

    Зауважимо, що вперше у світі з квітня 2019 року в Південній Кореї запрацювала повноцінна мережа 5G інтернету, яка вже налічує понад 1 млн. користувачів.

   Під час зустрічі пан Че Синг Ван відзначив матеріально-технічну базу факультету природничо-географічної освіти та екології, оснащення його лабораторій, що відповідає високим стандартам авторитетних закладів вищої освіти.

koreja 4

    Сторони висловили взаємну повагу, розуміння та бажання співпрацювати у сфері освітніх послуг, залучаючи південнокорейський досвід.

Факультет природничо-географічної освіти та екології

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter