Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Зустріч ректора університету з поповненням молодих науковців НПУ імені М.П. Драгоманова

Зустріч ректора університету з поповненням молодих науковців НПУ імені М.П. Драгоманова

     5 жовтня 2021 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулась зустріч аспірантів першого року навчання з ректором університету, академіком НАПН України, членом-кореспондентом НАН України Віктором Андрущенком. На зустрічі також були проректор університету з наукової роботи Григорій Торбін, декан факультету соціально-економічної освіти, член-кореспондент НАН України Володимир Євтух, декан факультету політології і права Богдан Андрусишин, декан факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Василь Федоришин, декан інженерно-педагогічного факультету Дмитро Кільдеров, вчений секретар Леся Панченко, завідувачка відділом аспірантури та докторантури Ксенія Боднар, спеціаліст по роботі з аспірантами Інна Олександрівна Нікуліна.

 

zystrich z aspirantamy 1

zystrich z aspirantamy 2

zystrich z aspirantamy 3

zystrich z aspirantamy 4

  Зустрічали молодих науковців студенти факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського, які дарували свої інструментальні композиції, створюючи урочисту й водночас дружню атмосферу. 

zystrich z aspirantamy 5

   До аспірантів звернувся ректор Віктор Андрущенко, який привітав їх зі ще одним виваженим і важливим кроком у їхньому житті – вступом на наукову стезю. 

   «Ви – майбутнє України, Ваш інтелект – це неоціненний скарб, який Ви, вкладаючи у свої наукові дослідження та винаходи, подаруєте нашій державі!» – підкреслив ректор. 

   Написання дисертації, її захист, безсумнівно, важливі, зауважив Віктор Петрович, але варто й не забувати, що час швидко минає, а тому потрібно не лише встигнути написати дисертацію і захистити її, але й насолодитися молодістю, відпочивати, подорожувати, пізнавати світ, реалізуватися в усіх аспектах, зокрема й особистому.

zystrich z aspirantamy 6

  До привітань долучилися й інші учасники зустрічі, старші колеги й наставники, які давали цінні поради, зокрема зважати на міждисциплінарні зв’язки обраного напрямку, що дасть ширші можливості й погляд на об’єкт  дослідження, збагатить і допоможе детальніше розкрити обрану тему; не боятися і вчитися захищати свої ідеї, вміти відстоювати власні погляди та ін.

zystrich z aspirantamy 7

zystrich z aspirantamy 8

zystrich z aspirantamy 9

zystrich z aspirantamy 10

zystrich z aspirantamy 11

   Аспіранти НПУ імені М.П. Драгоманова – молоді, талановиті, сповнені рішучості підкорити нові наукові вершини, потенціал яких важливий для розвитку й процвітання не лише університету, але й держави. Тож успішного їм навчання й плідних результатів!

zystrich z aspirantamy 12

zystrich z aspirantamy 13

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter