Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / XII Міжнародна виставка «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH»

XII Міжнародна виставка «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH»

   25 – 27 вересня 2019 року відбулась XII Міжнародна виставка «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH», у роботі якої взяв участь і представник НПУ імені М.П. Драгоманова – завідувач кафедри хімії, д.б.н, професор І.В. Калінін. Цей захід щороку об’єднує керівників та фахівців підприємств різних галузей промисловості та науково-дослідних інститутів, лабораторій з контролю якості, виробничих, випробувальних, клініко-діагностичних та інших типів і видів лабораторій, контрольно-інспекційних органів.

  Організаторами виставки є Національна академія наук України, «Група компаній LMT», ТОВ «Експофорум». Захід відбувся за підтримки профільних Комітетів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, профільних міністерств і відомств, асоціацій та бізнес-об’єднань.

  На стендах були представлені новинки аналітичного обладнання, лабораторні контрольно-вимірювальні прилади, загальнолабораторне обладнання, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструментарій і витратні матеріали, реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг, а також багато цікавого, що необхідно для оснащення лабораторій будь-якого профілю. Загалом було представлено  270 торгових марок вітчизняних та світових виробників, постачальників обладнання, матеріалів і технологічних рішень для лабораторій.

   Головною особливістю виставки «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» є новаторський підхід і насичена науково-практична програма. Відвідувачі виставки мали можливість поповнити свої знання і оволодіти новими навичками в форматі науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів, майстер-класів на діючому обладнанні, згрупованому за тематикою.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter