Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Студенти НПУ з візитом до Будапешту

Студенти НПУ з візитом до Будапешту

   19 вересня 2019 року студенти НПУ імені М.П. Драгоманова на чолі з ректором університету Віктором Андрущенком, проректором з наукової роботи Григорієм Торбіном, головою студентського профкому Станіславом Цибіним та викладачами  Тамілою Новіцькою та Тарасом Оліференком вирушили у подорож до Будапешту.

   Студентський загал представляли  голови студентського парламенту, переможці спортивно-інтелектуалтної гри «Profsport», Міс НПУ та інші активісти університету.

 

    Поїздка розпочалася з відвідин чарівного міста Ужгород, де на пероні нас зустріли наші друзі, які зробили  мандрівку цікавою та насиченою. Але спочатку, розмістившись в комфортабельних автобусах, ми відправилися до  гірського містечка Свалява, де мали можливість відпочити у готелі «Сонячне Закарпаття» (Дякуємо керівництву та персоналу готелю за комфорт і теплу зустріч).

   Знаковим був вечір, коли Віктор Петрович організував для усіх учасників мандрівки ректорський прийом.  Неформальна атмосфера, спілкування , різні думки та погляди як студентів, так і їх викладачів – ось те, що об'єднало всіх цього вечора!

budapesht 1

    І нарешті Драгоманівська делегація дісталася заповітної мети – Будапешту, столиці Угорщини. Тут студенти та викладачі встигли побувати на екскурсії містом, поплавати по Дунаю на кораблі, познайомитися з культурними та історичними цікавинками цього чудового міста та його людьми.  Гадаю, що  колорит Будапешту та його п'янкий запах спецій усім надовго запам'ятається!

budapesht 2

    Ще одним  приємним бонусом під час перебування на Закарпатті було відвідання термальних вод у м. Берегово! Неймовірні емоції отримали за кілька днів мандрівники НПУ: їм вдалося побувати у прекрасному Будапешті,  побачити карпатські гори, попити лікувальної водички  та відчути релакс термальних вод.

     Задоволені студенти зі щирою радістю, новими враженнями  та вдячністю за можливість втілення такої ідеї повернулися з цікавої подорожі.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter