Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вітання з ювілеєм видатної випускниці НПУ імені М.П.Драгоманова

Вітання з ювілеєм видатної випускниці НПУ імені М.П.Драгоманова

    29 – 30 жовтня 2019 року представники НПУ імені М. П. Драгоманова, зокрема завідувач кафедри методик та технологій дошкільної освіти професор Ірина Олексіївна Луценко та доцент  кафедри Світлана Іванівна Поворознюк, взяли активну участь у V міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми сучасної дошкільної та вищої освіти», присвяченій  80-річчю з дня народження та 60-річчю професійної діяльності лауреатки Державної премії у галузі освіти України в номінації «дошкільна освіта», дійсної членкині НАПН України, академіка, доктора педагогічних наук, професорки, завідувачки кафедри теорії і методики дошкільної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського Богуш Алли Михайлівни.

     Під час святкових урочистостей з нагоди ювілею найщиріші вітання видатній випускниці Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, яка прославила свою альма-матер і заклала фундаментальні основи дошкільної освіти в Україні, було висловлено від імені ректора НПУ імені М.П.Драгоманова,  академіка НАПН України Віктора Петровича Андрущенка та вручено ювілярці медаль «За наукові досягнення в галузі психолого-педагогічних наук імені Г.С. Костюка».

vitan 2    Під час пленарного засідання конференції професор Ірина Олексіївна Луценко виступила з доповіддю на тему «Особливості формування активно-патріотичної позиції дітей старшого дошкільного віку з родин учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб засобами українських народних казок і легенд», під час якої  ознайомила присутніх із теоретичними і методичними  аспектами  науково-дослідної теми «Психолого-педагогічний супровід виховання і розвитку дітей дошкільного віку з родин учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб».

vitan 3

Факультет педагогіки і психології

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter