Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Вітаємо наш колектив з новими перемогами!

Вітаємо наш колектив з новими перемогами!

    12-14 жовтня 2020 р. відбулася Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu».

   НПУ імені М.П. Драгоманова завоював почесне звання «Лідер інновацій в освіті». Університет нагородили також Дипломом за презентацію досягнень і упровадження інновацій в освітній процес.

    На конкурсі у номінації «Упровадження цифрових технологій в освітній процес закладів освіти» Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова здобув Золоту медаль за спільний проєкт факультету фізичного виховання, спорту та здоров’я та кафедри програмної інженерії факультету інформатики «Освітній застосунок для визначення індивідуальної норми рухової активності молоді Activity for Health»)». Керівник проєкту – В. Андрущенко, наукові консультанти – О. Тимошенко, А. Кудін, розробники ПЗ – М. Редькіна, Т. Малечко, Ж. Дьоміна, А. Манерний.

   Ректора університету Віктора Петровича Андрущенка відзначено Подякою за вагомий особистий внесок і активну організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти.

nagoroda

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter