Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / У Науковій бібліотеці НПУ імені М.П. Драгоманова експонується унікальна виставка наукових праць викладачів факультетів

У Науковій бібліотеці НПУ імені М.П. Драгоманова експонується унікальна виставка наукових праць викладачів факультетів

   Активна науково-дослідна та навчально-методична робота, яку проводить професорсько-викладацький склад НПУ імені М.П. Драгоманова, є безумовною запорукою формування висококваліфікованих фахівців-педагогів у різних галузях освіти та й не лише педагогів, адже університет готує спеціалістів за широким спектром освітніх програм.

   Наукова діяльність в університеті як інтелектуальна, цілеспрямована та творча авторська робота здійснюється у формі фундаментальних і прикладних наукових досліджень, які фіксуються в сучасних наукових журналах, монографіях та навчально-методичних матеріалах, надаючи у такий спосіб якісні освітні послуги та забезпечуючи підготовку справді висококваліфікованих фахівців.

   Віктор Петрович Андрущенко, ректор університету, завжди наголошує на одному з основних принципів Драгоманівського університету – єдності науки та освіти, а тому часто підкреслює – найкращим викладачем є той, який передає не лише думки авторитетних вчених, але й має свої власні напрацювання з певної тематики чи розвиває науковий напрям відповідної наукової школи. Це демонструє студентам не лише високу професійну майстерність їх наставників, але й показує їм прекрасний приклад, стимулює до власних досліджень та прагнення краще навчатися.

vystavka knyg 1

   За ініціативи ректора Віктора Андрущенка в НПУ імені М.П. Драгоманова до кінця червня експонуватиметься виставка наукового доробку викладачів кожного з факультетів.

  Запрошуємо переглянути та ознайомитися з науковими працями у Науковій бібліотеці університету (1 пов. центрального корпусу, вул. Пирогова, 9).

      vystavka knyg 2 vystavka knyg 4

      vystavka knyg 5 vystavka knyg 6

      vystavka knyg 7  vystavka knyg 8

      vystavka knyg 9 vystavka knyg 10

   А там, де є  наліпки з QR-кодом, зможете за допомогою телефону знайти відповідний примірник в репозитарії бібліотеки.

vystavka knyg 11

Виставка-презентація "Наукові праці вчених НПУ імені М.П. Драгоманова" - https://www.youtube.com/watch?v=Qox-_CepYoc&t=3s
 
Відеозвіт червневої виставки "Наукові праці вчених НПУ імені М.П. Драгоманова" - https://www.youtube.com/watch?v=xSX_Pz4kqy4&t=1s

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter