Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Представники Студентського парламенту зустрілись з керівництвом університету

Представники Студентського парламенту зустрілись з керівництвом університету

    8 вересня 2021 року відбулася зустріч представників органів студентського самоврядування з керівництвом університету.

   Студентський актив представляли: голова СП університету – Катерина Бульчик, її заступниця  – Софія Денисюк та голова сектору зовнішніх зв’язків СП – Щербак Євгеній.

 

   Ректор університету Віктор Андрущенко привітав студентів з початком нового навчального року та вступом до магістратури. Віктор Петрович підкреслив, що, незважаючи на продовження карантинних обмежень, освітній процес в університеті реалізується на належному рівні, студенти й викладачі працюють у змішаному форматі в залежності від епідемічної ситуації. В обмеженому форматі й з дотриманням санітарно-гігієнічних правил та норм проводяться деякі події й заходи. Тож університет активно продовжує функціонувати. Крім цього, ректор зауважив, що керівництво університету відкрите до нових студентських ініціатив та готове посприяти у їх реалізації.   

   На зустрічі обговорили плани та перспективи на новий навчальний рік,  поділилися ідеями реалізації нових проєктів.

   Керівник Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Таміла Новіцька наголосила на необхідності проведення вже традиційного для університету проєкту «Школа молодого ректора», який не було реалізовано в минулому навчальному році у зв’язку з карантином.

   Студенти, сповнені енергії та рішучості до втілення нових ідей, подякували ректору за зустріч і висловили сподівання на вдалий навчальний рік та взаємодопомогу у релізації нових проєктів.

zustrich

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter