Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Підписано угоду про співпрацю з Варшавським університетом

Підписано угоду про співпрацю з Варшавським університетом

   Підтримка світу та міджнародних партнерів для України сьогодні дуже важлива. Університети зі свого боку також працюють над розвитком міжнародного співробітництва, взаємодопомоги та взаємопідтримки. Міжнародна співпраця у галузі освіти та науки, участь у міжнародних наукових проєктах, академічна мобільність студентів та багато ін. серед пріоритетних завдань Драгомановського університету.

 

  Тож у середині грудня делегація нашого університету відвідала Варшавський університет (ректор – Алойзі З. Новак) у складі: проректора з міжнародних зв’язків Володимира Лавриненка та декана соціально-правового факультету Володимира Євтуха.

  Під час проведення у Варшавському університеті Дня України було підписано угоду з Варшавським університетом, яку, за дорученням в.о.ректора УДУ імені Михайла Драгоманова Віктора Андрущенка, підписав проректор Володимир Лавриненко. Крім того, представникам делегації вдалося розглянути та обговорити конкретні пропозиції співпраці між університетами.

ugoda varsava 1

  У роботі семінару та круглого столу щодо співпраці Варшавського університету з представниками університетів України взяв також участь (онлайн) завідувач кафедри міжнародних відносин та гуманітарних студій історико-філософського факультету Борис Гуменюк.

ugoda varsava 2

ugoda varsava 3

  У відзначенні Дня України взяли також участь делегації Національного університету «Острозька академія», Києво-Могилянської академії, Ужгородського національного університету та Львівського національного університету імені Івана Франка.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter