Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / НПУ імені М.П. Драгоманова – «Партнер року» Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

НПУ імені М.П. Драгоманова – «Партнер року» Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

   За плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в місті Києві Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) висловив Подяку та відзначив Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова нагородою «Партнер року».

 

  19 січня 2022 року представники соціально-правового факультету, які безпосередньо співпрацюють з Департаментом, зокрема в.о.декана Володимир Євтух, заступник декана з виховної роботи Тетяна Голубенко, а також очільниця Студентського парламенту Катерина Бульчик та керівниця Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Таміла Новіцька зустрілись із ректором університету Віктором Андрущенком та проректором з міжнародних зв’язків Володимиром Лавриненком, передали Подяку і нагороду від Департаменту та поспілкувались про розвиток та перспективи молодіжного руху в НПУ імені М.П. Драгоманова.

soc prav

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter