Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Незабутня мандрівка першокурсників педагогічного факультету до Переяслава

Незабутня мандрівка першокурсників педагогічного факультету до Переяслава

Студентські роки незабутні і завжди такі яскраві, емоційні й насичені подіями… Учорашні учні, посвячені на урочистостях у першокурсники, тільки розпочали цю цікаву життєву дорогу. Першою спільною поїздкою для них стали відвідини Переяслава 30 вересня 2022 року.

 perejaslav 1

Напередодні Дня працівників освіти студенти-першокурсники педагогічного факультету спільно зі своїми кураторами відвідали Переяславський скансен (Музеї народної архітектури та побуту середньої Наддніпрянщини «Переяслав») та Меморіальний музей Г.С.Сковороди (Переяславський колегіум), де відомий філософ викладав як професор піїтики. Разом зі студентами у місто музеїв вирушили ректор університету Віктор Андрущенко, проректор з наукової роботи Григорій Торбін, начальник Навчально-методичного центру Ірина Маркусь, керівниця Центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Таміла Новіцька, голова профспілкової організації студентів Станіслав Цибін, декан факультету Тарас Олефіренко та його заступниці Олена Матвієнко та Ірина Шапошнікова.

perejaslav 2

perejaslav 3

perejaslav 7

perejaslav 8

perejaslav 9

Декан педагогічного факультету професор Тарас Олефіренко від імені ректора та колективу університету передав директору Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» Олексію Лукашевичу Золоту медаль «185 років НПУ імені М. П. Драгоманова», відзначивши його просвітницьку й подвижницьку працю з розвитку національної історико-культурної спадщини України.

perejaslav 4

За сумлінне виконання професійних обов'язків та з нагоди Дня працівників освіти України ректор університету Віктор Андрущенко вручив Золоті медалі «185 років НПУ імені М. П. Драгоманова»  заступниці декана з наукової роботи та міжнародних зв'язків, завідувачці кафедри педагогіки та методики початкового навчання професорці Олені Матвієнко та доценту кафедри педагогіки та методики навчання української й іноземних мов Людмилі Поповій.

perejaslav 5

perejaslav 6

Ніщо так не об’єднує, як спільні події, емоції та враження. Саме це подрувала подорож до Переяславщини: тепла осіння погода, радість від спілкування, щирі посмішки… Мандрівка, що допомогла студентам не лише пізнати нові цікаві місця нашої країни, але й познайомитися краще один з одним, зі своїми академічними й студентськими кураторами, керівництвом, запланувати нові проєкти й намітити шляхи їх реалізації, а ще зробити сотні світлин у різних локаціях, які будуть нагадувати про цей чудовий день приємно проведеного часу.

perejaslav 10

perejaslav 11

perejaslav 12

perejaslav 13

Щиро й уклінно дякуємо нашим захисникам і захисницям, які виборюють для нас можливість жити на рідній землі, відвідувати мальовничі й пізнавальні куточки нашої України й реалізувати цю ідею мандрівки.

perejaslav 14

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter