Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Наказ № 432 від 10 листопада 2021 року

Наказ № 432 від 10 листопада 2021 року

    На виконання статті 12 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 46 Кодексу законів про працю України, постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 04.10.2021р. №2153 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.10.2021р.

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Працівників Університету, які не надали довідки про профілактичне щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, крім тих, які мають абсолютні медичні протипоказання до проведення щеплення і надали медичну довідку про наявність протипоказання до вакцинації, видану медичним закладом охорони здоров’я або сімейним лікарем, а також, які надали негативні результати ПЛР тесту, відсторонити від виконання посадових обов’язків з 10 листопада 2021 р. до усунення причин, що призвели до відсторонення від роботи. Перелік працівників цієї категорії наданий в Додатках 1 і 2.

 

2. Начальнику відділу кадрів Університету Т. А. Жижко довести вимоги цього наказу до відома деканів факультетів та керівників структурних підрозділів і зобов’язати їх повідомити кожного працівника про відсторонення від виконання посадових обов’язків під особистий підпис.

 

3. На час відсторонення оплата праці працівників цієї категорії здійснюється з урахуванням частини 1 статті 94 КЗпП України та частини 1 статті 1 Закону України «Про оплату праці».

 

4. З 15 листопада до 24 грудня 2021 р. освітній процес в Університеті продовжити здійснювати за дистанційними технологіями навчання.

 

5. Деканам факультетів та керівникам структурних підрозділів забезпечити перерозподіл посадових обов’язків, в тому числі педагогічного навантаження, на осіб, які надали довідки про вакцинацію.

 

6. Головному бухгалтеру Університету Л.П. Ярославській забезпечити оплату праці працівників, на яких здійснено відповідний перерозподіл обов’язків.

 

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

                                               В.о. ректора                                                                         Р. М. Вернидуб

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter