Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Драгомановці зустрілися з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм

Драгомановці зустрілися з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм

  25 жовтня 2022 року делегація НПУ імені М.П. Драгоманова у складі ректора університету Віктора Андрущенка, проректорів Григорія Торбіна та Ігоря Вєтрова, вченого секретаря Лесі Панченко  та Ростислава Драпушка зустрілася з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм у Його резиденції – Митрополичому домі.

 

 zustrich z epiphanijem zast

   На зустрічі також були ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк та проректор з адміністративно-господарської роботи КПБА протоієрей Петро Ландвитович.

  Під час зустрічі обговорили питання співпраці у напрямку підготовки кадрів, зокрема військових капеланів, які підтримують дух і віру у наших бійців, дають розраду і підтримку  у важку хвилину. Віктор Петрович розповів про поточну ситуацію в університеті, особливості цьогорічної вступної кампанії, освітньої галузі загалом, яка має сьогодні оперативно відповідати на всі ті сучасні виклики, обумовлені війною в Україні.

zustrich z epiphanijem 1

zustrich z epiphanijem 2

   Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, почесного доктора університету, запрошено на зустріч зі студентами-драгомановцями.

   Ректора університету Віктора Андрущенка Його Блаженство нагородив  Грамотою та Медаллю з нагоди візиту Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну (20-24 серпня 2021 р.).

zustrich z epiphanijem 3

   На вшанування заслуг драгомановці також були відзначені нагородами – Медалями з нагоди візиту Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну (20-24 серпня 2021 р.).

zustrich z epiphanijem 4

zustrich z epiphanijem 5

zustrich z epiphanijem 6

zustrich z epiphanijem 7

   Щиро дякуємо за відзнаки та продовжуємо співпрацю на благо розвитку України, її освіти та культури.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter