Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Звернення ректора до колективу НПУ імені М.П. Драгоманова

Звернення ректора до колективу НПУ імені М.П. Драгоманова

Шановні драгоманівці – студенти, викладачі та співробітники!

   Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня 2020 року. Залежно від епідеміологічної ситуації з 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів, відбудуться різні послаблення.  Ми маємо враховувати ці рішення й не допускати непродуманих, суб’єктивних відхилень.

    На сьогодні університет працює в установленому режимі. Близько двох десятків співробітників – електрики, сантехніки, охорона, водії, прибиральниці, працівники гуртожитків та ін. – безпосередньо забезпечують повноцінне функціонування університету. Я щиро вдячний співробітникам, без активної участі яких, університет треба було б просто закрити.

 

    Навчально-виховний процес здійснюється в дистанційному режимі. Більшість викладачів та методистів освоїли методологію дистанційного навчання. Відгуки студентів позитивні.

     Дякую Вам, шановні колеги, за відповідальне ставлення до справи.

   Сердечно дякую нашим студентам, які з розумінням поставились до ситуації карантину, дотримуються правил проживання в гуртожитках, реалізації системи дистанційного навчання.

    Університет працює і буде працювати й надалі.

   Кілька днів тому ми вчергове вчасно й у повному обсязі виплатили стипендію студентам, заробітну плату викладачам та співробітникам. Зробити це було не просто. Адже не всі студенти, що навчаються за контрактом, оплатили своє навчання. Є заборгованості по оплаті проживання в гуртожитку. Існують й інші проблеми.

   Дякую фінансовим службам, які тримають ситуацію під контролем.

   Ми завершили першочергові й невідкладні ремонтні роботи, зокрема ремонт даху на корпусі факультету мистецтв та факультету психології (вул. Саратівська). Встановили систему електронного контролю на всіх поверхах та по периметру центрального корпусу. Відремонтували деякі аудиторії. Своєрідним символом ремонтних робіт стало встановлення нових дверей до центрального корпусу. 

    Шановні колеги! Ситуація в нашому суспільстві складна й тільки від нас залежить її покращення у майбутньому.  Ми маємо виявити витримку, спокій та впевненість. Ще раз прошу Вас бути оптимістами, неухильно дотримуватись порядку й правил карантину, берегти себе, один одного, а головне – майбутнє суспільство – наших студентів.

   Сподіваюсь, що злагодженими діями ми з честю і без втрат вийдемо з кризової ситуації, подолаємо  коронавірус, збережемо життя і здоров’я наших колег, рідних і друзів, підсилимо позитивний, лідерський імідж і статус університету.

Ректор університету Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter