Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановна Драгоманівська родино!

     8 та 9 травня разом з усією Україною відзначаємо День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  У ці дні ми  вшановуємо мільйони тих, чиє життя забрала найстрашніша у світовій історії війна, пам’ятаючи їх мужність, силу духу та відвагу.

    Друга світова війна – трагедія ХХ століття, яка понесла за собою страждання, смерть та непоправні втрати. Ми пам’ятаємо ціну перемоги й з вдячністю згадуємо тих, хто віддав своє життя за наше щасливе майбутнє.  

   Сьогодні українське суспільство знову переживає війну. Ми, як ніколи, маємо сконсолідувати сили нашої нації навколо ідеї захисту України, її свободи й незалежності, за право жити на рідній землі, адже переконані, той, хто захищає рідну землю, обов’язково переможе.

    Щиро бажаю і ветеранам, і кожному з нас миру й злагоди, міцного здоров’я та довгих років життя, а нашій Україні – розквіту й процвітання!

    Вічна пам'ять загиблим, честь і слава героям!

1939 1945

Ректор університету

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter