Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Зі святом, дорогі драгомановці!

Зі святом, дорогі драгомановці!

   14 жовтня в Україні традиційно відзначають День захисника та захисниці України, День українського козацтва, День створення УПА та християнське свято – день Покрови Пресвятої Богородиці.

    Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм на захист нашої держави. Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості рідній землі. І сьогодні українці, які воюють з російським агресором, гідно відстоюють нашу свободу та ціною власного життя виборюють право жити на рідній землі!

   Усім, хто захищає Україну, вічна слава і пошана! Ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякуємо за ваші сміливість і мужність! Ми віримо у перемогу,  у те, що ворога буде подолано, а ви повернетеся до своїх родин живими й здоровими, ми відбудуємо країну і спільними зусиллями зробимо все, аби вона розвивалась і процвітала. Нехай Богородиця завжди посилає вам віру, силу і сміливість.

   Нехай над нами завжди буде мирне ясне небо, а поруч – здорові й щасливі рідні, близькі й друзі! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!  Затишку, світла, достатку і благодаті кожному з нас!

   Слава Україні! Слава нашим Героям

pocrova 1

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter