Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / За підтримки відділу міжнародних зв'язків НПУ імені М.П.Драгоманова пройшла дистанційна європейська зимова школа з питань освіти для демократії в цифрову епоху

За підтримки відділу міжнародних зв'язків НПУ імені М.П.Драгоманова пройшла дистанційна європейська зимова школа з питань освіти для демократії в цифрову епоху

    Студенти-драгоманівці мали змогу послухати лекції професорів з Університету в Кайзерслаутерні (Німеччина), Інституту дидактики демократії при Ганноверському університеті (Німеччина), Єреванського державного Університету (Вірменія) та Грузинського інституту зв’язків з громадськістю (Грузія), а також взяти участь в інтерактивних заходах та обговорити проблеми сучасної демократії з іноземними колегами.


winter school 3

    Зимова школа тривала чотири дні, український день представляли викладачі НПУ імені М.П.Драгоманова (к.філос.н. Матучевич Т.В., к.пед.н. Колесник Л.В., к.н. з держ.упр. Коновалова М.В.), а також Катерина Клюзко засновник школи громадянської освіти для підків «Агенти змін» та Оксана Бабінець - Державний експерт Директорату державної мовної політики при Міністерстві культури та інформаційної політики. Доповіді спікерів з української сторони були високо оцінені колегами та викликали жваву дискусію щодо філософських та педагогічних питань розвитку демократичних цінностей у школярів та студентів, обмежень громадянських свобод в умовах карантинних заходів, юридичного визнання мови жестів як фактору розвитку демократії.

winter school 1


    Вітаємо учасників зимової школи (студентів історичного факультету) з успішним проходженням навчання у європейській зимовій школі!

 

Міжнародний відділ

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter