Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / З Міжнародним днем студентів!

З Міжнародним днем студентів!

   Дорогі студенти-драгомановці, вітаю вас з Міжнародним днем студентів!

   Це свято символічного єднання студентів усього світу. Це свято молодості, жаги до життя, реалізації можливостей, руху вперед та великих звершень. Ви – та радикальна й рушійна сила прогресу, від якої залежить майбутня розбудова й життя нашої країни.

    Роки студентства шалені, насичені багатьма подіями, заходами, сповнені цікавого й непередбачуваного. І хоч спочатку пандемія, а тепер і війна змінили всіх нас, проте не зламали: Ви продовжуєте жити, навчатися, відвідувати різні події й акції, влаштовувати заходи, волонтерити, щоб допомагати нашим Збройним силам у боротьбі з ворогом, тим, хто постраждав і потребує нагальної допомоги, внутрішньо переміщеним особам, дитячим будинкам, вихованцям яким теж сьогодні нелегко, вчитесь надавати психологічну допомогу та поширюєте українську мову у суспільстві і ще дуже багато всього…

   У цей день з’являється можливість вкотре подякувати студентському самоврядуванню – Студентському парламенту НПУ імені М.П. Драгоманова – за їх плідну роботу та взаєморозуміння, підтримку студентів та наполегливість у вирішенні багатьох соціальних й культурно-освітніх проблем, за те, що ми спільно долаємо усі виклики нашого життя!

   Ви – форпост громадського життя нашої країни. Я пишаюся своїми студентами. Нехай вам навчатися вдається легко! Невтомного ентузіазму, реалізації у професійній сфері та особистому житті. І пам’ятайте, що спогади зі студентських років особливо цінні. Створюйте їх! Нехай вам щастить!

z dnev stud 2022

Завжди Ваш

Віктор Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter