Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Впровадження громадянської освіти в навчання

Впровадження громадянської освіти в навчання

    19 червня 2019 року в НПУ імені М.П. Драгоманова відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Досвід та перспективи впровадження громадянської освіти та методики її навчання в освітній процес для педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти».

grom osvita 3

    Конференція проводилась за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

grom osvita 2

grom osvita 5grom osvita 4

    Відкривав конференцію ректор університету професор Віктор Андрущенко, який відзначив важливість громадянської освіти для сучасних учнів і студентів, а отже, і впровадження її у ЗВО, а потім і в школи, адже громадянська освіта допомагає формувати світогляд та розвивати громадянські компетентності, формуючи у такий спосіб свідомих, активних громадян, готових до активної участі у житті суспільства.

grom osvita 1

    На конференції було презентовано підручник «Громадянська освіта та методика її навчання» та досягнення проекту «Впровадження курсу "Громадянська освіта та методика її навчання" в освітній процес для студентів педагогічних ЗВО».

grom osvita zast

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter