Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Відеоконференція, присвячена Дню Конституції та Дню молоді

Відеоконференція, присвячена Дню Конституції та Дню молоді

    25 червня 2020 року за участю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової відбулася відеоконференція зі студентами та викладачами, присвячена Дню Конституції та Дню молоді.

  Уповноваженим Верховної  ради України з прав людини приділяється особлива увага додержанню прав молоді. Результати парламентського контролю свідчать, що окремої турботи з боку держави потребує  створення сприятливих умов для підвищення рівня обізнаності про права людини, зменшення рівня «неофіційного» працевлаштування та мінімізації фінансової залежності.

konf za uchastupovnovaz 2

    Від Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова участьу заході взяли представники Студентського парламенту та проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігор Вєтров.

konf za uchastupovnovaz 3

     Ігор Георгійович подякував організаторам за можливість взяти участь в онлайн-конференції, присвяченій дуже актуальній темі щодо налагодження співпраці для створення спільного освітнього простору та підвищення рівня обізнаності студентської молоді про права людини. В університеті планується створення інформаційно-просвітницького центру з прав людини для проведення спільних просвітницьких заходів, проведення конференцій, круглих столів, мінівідеороликів, присвячених правам людини. Студенти університету, зокрема і Студентський парламент, активно залучаються до участі в розробці цього проєкту. 

konf za uchastupovnovaz 1

   НПУ імені М.П. Драгоманова готовий до співпраці у реалізації спільного проєкту, оскільки ми певні, що молоді необхідне підвищення рівня обізнаності та формування свідомості  в області прав людини.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter