Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / В НПУ імені М.П. Драгоманова відбулася конференція Європейського молодіжного парламенту України

В НПУ імені М.П. Драгоманова відбулася конференція Європейського молодіжного парламенту України

    9 липня 2019 року за підтримки ректора Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова Віктора Андрущенка та за участю факультету менеджменту освіти та науки на чолі з деканом факультету Володимиром Савельєвим у студентському дворику Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбулося відкриття 13-ої національної відбіркової конференції Європейського молодіжного парламенту України.

jevr mol parl 3    Тема конференції – «Демократія 2.0: формуємо стале майбутнє».  Молодь, яка з’їхалася не тільки з різних куточків України, але й з усього світу розділилися на команди – так звані комітети з конституційних справ, закордонних справ, прав людини, з розвитку, з промисловості, досліджень та енергетики, громадянських свобод та ін., аби обговорити найбільш нагальні й актуальні питання, що стосуються Європейського Союзу.

jevr mol parl 2

   Мета конференції: розвиток неформальної освіти України, залучення молоді до обговорення питань сталого розвитку, сприяння інтеграції України до Європейського Союзу шляхом виховання української молоді на засадах демократичних цінностей та ідеалів, вироблення форм і методів участі активної молоді у розвитку громадянського суспільства та ін.

    Ректор університету Віктор Петрович Андрущенко привітав усіх учасників конференції і зазначив: «Майбутнє належить молоді і насамперед молоді інтелектуальній. Ви маєте відшукати такі ідеї, які змінять наш світ на краще, зроблять його справедливим, унормованим законом, зроблять його світом, де реалізується людська свобода».

jevr mol parl 5

jevr mol parl 4

jevr mol parl 6

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter