Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова (Україна) та Професійно-технічним коледжем (Китай)

Урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова (Україна) та Професійно-технічним коледжем (Китай)

23 березня 2021 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова (Україна) та Професійно-технічним коледжем (Китай). В онлайн-зустрічі з нагоди підписання  Меморандуму взяли участь проректор з міжнародних зв’язків Володимир Григорович Лавриненко, начальник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Володимирівна Матусевич, керівник проєктного офісу Григорій Дмитрович Хоменко та декан факультету педагогіки і психології Тарас Олексійович Олефіренко.

З китайської сторони були присутні  Віце-президент коледжу Ван Янтінг та керівник міжнародного відділу коледжу. Сторони домовились про тісну співпрацю як в сфері академічної мобільності, так і в організації спільних наукових проєктів.

memorandum 2 memorandum 1

Відділ міжнародних зв'язків

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter