Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Створення університету нового типу через модернізацію Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (2016 – 2020 рр.)»

Створення університету нового типу через модернізацію Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (2016 – 2020 рр.)»

Ми віримо в те, що справжні дослідження нерозривно пов’язані з сучасним навчанням та служінням громаді. Університет послідовно є одним з провідних університетів України з точки зору якості досліджень наших професорів, досягнень наших випускників, творчості наших митців, обсягом міжнародних зв’язків та величиною державної підтримки.

Ми впевнені в нашому майбутньому. НПУ імені М. П. Драгоманова повинен перетворитися з регіонального лідера у провідний національний дослідницький університет зі зростаючими можливостями, зробити свій вклад у місцевий, національний та глобальний прогрес. Це перетворення набиратиме обертів через підсилення викладацького складу, програм і персоналу, переведення інновацій від нашого кампусу до ширшої громадськості, в той час як збільшуватиметься наше географічне і культурне розмаїття через процеси мобільності та інтернаціоналізації.

Центральним завданням університету повинна стати орієнтація на підготовку професійних працівників освітньої галузі, а її основою – дослідницький цикл і практика. Університет має готувати конкурентоспроможного вчителя, адаптованого до ринкових і демократичних перетворень, здатного жити й творити в інформаційному суспільстві, глобальному світовому середовищі, бути громадянином Європи і світу і, одночасно, відданим патріотом української держави, речником національних інтересів.

"Стратегічні завдання. Створення університету нового типу через модернізацію Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (2016 – 2020 рр.)"     

завантажити

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter