Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Розширюємо міжнародну співпрацю

Розширюємо міжнародну співпрацю

    З 10 по 15 жовтня 2021 року викладачі НПУ імені М.П. Драгоманова (Мелещенко Тетяна, Супрун Дар'я, Струтинська Оксана) разом із представниками з 20 закладів вищої освіти України здійснили освітньо-наукову поїздку до Чеської Республіки в рамках проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ ст.». Згідно програми учасники відвідали педагогічний факультет Університету імені Томаша Масарика (м. Брно) та факультет гуманітарних студій Університету імені Томаша Баті (м. Злін).

    Під час поїздки було проведено ряд семінарів, присвячених стратегіям і трендам розвитку та модернізації університетів. На зустрічах з керівництвом, викладачами і студентами обговорювались роль педагогічних університетів у суспільстві, їх розвиток в умовах онлайн навчання. Цікавим і корисним став чеський досвід розбудови маркетингу університету, здійснення профорієнтаційної роботи, допомоги у розвитку кар’єри студентів, інтернаціоналізації освіти та ін.

    Окрему вдячність хочеться висловити керівницям проєкту Зденці Вагнеровій та Ленці Гуловій за пізнавальну й корисну програму та можливість обміну досвіду з чеськими та українськими колегами.

czech 1

czech 2

czech 3

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter