Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Обласна олімпіада з математики у Київській області, 31 січня 2021 року

Обласна олімпіада з математики у Київській області, 31 січня 2021 року

    У зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби у 2020-2021 навчальному році Міністерство освіти і науки України вирішило відмовитись від проведення ІІ – IV етапів Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Водночас з метою підтримки високої якості математичної та природничої освіти та забезпечення неперервності та наступності олімпіадного руху в Україні, Київський національний університет імені Тараса Шевченка виступив з ініціативою щодо організації та проведення на базі провідних університетів України обласних олімпіад з математики. 

   Спілка ректорів вищих навчальних закладів України підтримує таку ініціативу й у відповідному листі рекомендувала університетам проведення обласних олімпіад з математики задля збереження мотивації школярів до вивчення математики. 

    Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова вирішив провести обласну олімпіаду з математики для учнів Київської області 31 січня 2021 року.

    Для участі в олімпіаді запрошуються зацікавлені учні 7-11 класів закладів середньої освіти Київської області. Учасникам потрібно пройти реєстрацію до 12:00 24 січня 2021 року за посиланням:

Реєстрація учасників олімпіади з математики

Деталі щодо умов проведення олімпіади будуть оновлюватись на сторінці фізико-математичного факультету, тому, будь ласка, слідкуйте за оголошеннями. Окрім того, з актуальною інформацією про олімпіаду можна ознайомитись на сайті математичних олімпіад в Києві.

Проведення олімпіади і перевірка олімпіадних робіт будуть проведені з дотриманням протиепідеміологічних заходів.

Фізико-математичний факультет

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter