Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / НПУ імені М.П. Драгоманова - Лідер вищої освіти України!

НПУ імені М.П. Драгоманова - Лідер вищої освіти України!

  14 березня 2019 року відбулося відкриття у Київському палаці дітей та юнацтва десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти 2019», де за участю першого заступника голови Комітету з питань науки й освіти Верховної Ради  України Олександра Співаковського, президента НАПН України Василя Кременя, голови підкомітету з освіти  Комітету з питань науки й освіти Верховної Ради  України Тараса Креміня, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти Юрія Завалевського та ін. відбулось нагородження переможців виставки серед навчальних закладів.

 

   За показниками освітньої, наукової,  навчально-методичної та організаційно-виховної діяльності  Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова було визнано Лідером вищої освіти України, що підтверджено дипломом Гран-прі, який від імені університету отримали проректор з наукової роботи Григорій Торбін та керівник Навчально-методичного центру Тарас Олефіренко.

gran pri 2

Як зауважує ректор університету Віктор Андрущенко: «Наш університет готує фахівців найвищої кваліфікації у багатьох галузях, необхідних для життя у сучасному світі, проте головними принципами у їх підготовці завжди залишаються людиноцентризм та високий рівень якості освіти, яку здобувають наші студенти. А вони у нас, як показує досвід і досягнення наших випускників, – найкращі!».

Отож, ця нагорода є справедливим визнанням і гідною заслугою великого колективу НПУ імені М. П. Драгоманова.

gran pri

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter