Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Новий формат гезети "7 небо" від українських філологів

Новий формат гезети "7 небо" від українських філологів

Студенти факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка запрошують поринути у свої думки, переживання та історії. Віднедавна виходить новий електронний формат всім відомого «7 неба» з оновленими рубриками. Щомісяця новий випуск заміток, статей та оповідань від студентів.

Серед рубрик: 

«Щоденник хлопця-укрфілівця»

Метафоричні літературні оповідки-замальовки на злобу дня з життя факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка.

 

«За кадром»

Рубрика «За кадром» – це не прості театральні закуліси!  Тут усі плітки, розмови, проєкти, кроки та шляхи їх реалізації факультету української філології та літературно творчості імені Андрія Малишка.

«WENEEDIT.#шарахалява»

Ти студент і не знаєш, як економно прожити в цьому місті? #шарахалява із задоволенням тобі в цьому допоможе. Щомісяця ми знаходимо для тебе найкращі знижки Києва. Бо ми студенти, а тому WENEEDIT. WENEEDIT –  чим більше, тим краще!

«Цікавенне життя наших студентів»

Наукові роботи, пари, домашнє завдання… Якщо ви думаєте, що студентські роки на цьому й закінчуються, то глибоко помиляєтесь. Курйози, несподіванки, кумедні й нетипові ситуації укрфілівців читайте в рубриці.

«Let’s watch it together»

Усі люблять кіно. Драми, мелодрами, комедії, трилери… Але настає час, коли ти сидиш перед монітором і не знаєш, що переглянути. Набридло витрачати безліч часу на пошуки фільму? Тут підкажуть, що варто переглянути.

«Очима першокурсника»

Якщо ти хочеш повернутися на свій 1 курс і відчути ту атмосферу чи просто зрозуміти, що зараз найкращі роки, тоді тобі сюди!

«Малишкам меншим від малишок старших»

Роз’яснюємо філософію життя та корисну інформацію. Просвітлюйтеся, любі друзі!

«Newname»

Автобіографічні історії людського мікросвіту. Мозок не сито, але ти просіюй. Про те, як ліпити  вареники з думок.

  Родзинкою нового випуску «7 неба» є фантастична оповідка про Михайла, Анатолія та Віктора. Написана драгоманівкою (!) і в честь 185-річчя університету.  Автор рубрики «Замальовки хлопця з життя на факультеті» - Володимир Шкіль.

Тут  знайомі пейзажі, місця, людей і відчуття ?

Тож запрошуємо на  http://7nebo.ga ?

7 nebo

Факультет української філології та літературної

творчості імені Андрія Малишка

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter