Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Наказ № 356 від 11 жовтня 2021 року «Щодо призначення відповідальних осіб за охорону праці та пожежну безпеку"

Наказ № 356 від 11 жовтня 2021 року «Щодо призначення відповідальних осіб за охорону праці та пожежну безпеку"

     На виконання Закону України «Про охорону праці», Правил пожежної безпеки в Україні, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України № 1417 від 30.12.2014 р., а також Положення про організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в установах і закладах освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 26.12.2017 р. № 1669,

Н А К А З У Ю:

1. Керівникам структурних підрозділів (гуртожитків,відділів), деканам факультетів університету для належної організації роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки, забезпечення здорових і безпечних умов праці при здійсненні освітнього процесу призначити відповідальних осіб за охорону праці та пожежну безпеку на 2021-2022 навчальний рік.

2. Списки відповідальних осіб з підписом керівників структурних підрозділів університету подати у відділ охорони праці та надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 22 жовтня 2021 р.

3. Контроль за виконанням даного наказу покласти на проректора з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Корця М.С.

Ректор університету                                                                                                                     В.П.Андрущенко

 

П О Г О Д Ж Е Н О:

Проректор з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи  М.С.Корець

Начальник відділу охорони праці О.Г.Святненко

Ст.інспектор з пожежної безпеки О.В.Натяганчук

Начальник юридичного відділу В.І.Кучер

В.о. уповноваженого з антикорупційної діяльності А.В. Діденко

 

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter