Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / На Факультеті математики, інформатики та фізики НПУ імені М. П. Драгоманова розпочав свою роботу «Університет майбутнього вчителя»

На Факультеті математики, інформатики та фізики НПУ імені М. П. Драгоманова розпочав свою роботу «Університет майбутнього вчителя»

     25 вересня 2021 року на Факультеті математики, інформатики та фізики Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова розпочав свою роботу «Університет майбутнього вчителя», який готує до навчання в педагогічному університеті і до зовнішнього незалежного тестування з математики та фізики.
     Заняття з математики та фізики проводили професор кафедри математики і теорії та методики навчання математики Швець Василь Олександрович та професор кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії Чумак Микола Євгенійович.


    «Університет майбутнього вчителя» працює з метою популяризації фізико-математичних спеціальностей та розширення можливостей для вступників, які хотіли б навчатися на Факультеті математики, інформатики та фізики.
    Надзвичайно цінним є той факт, що навчання в «Університеті майбутнього вчителя» є безкоштовним.
    Заняття проводитимуться кожної п’ятниці та суботи дистанційно за допомогою Google Meet за посиланням: https://meet.google.com/ygk-xjyf-ajr
    Запрошуємо всіх охочих до навчання в «Університеті майбутнього вчителя»!
   Телефон для довідок: +380933830196 (Чумак Микола Євгенійович)

umb 2

umb 3

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter