Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Міжнародна науково-практична конференція «Ціннісно-орієнтований сталий розвиток освіти: уроки ЄС для України»

Міжнародна науково-практична конференція «Ціннісно-орієнтований сталий розвиток освіти: уроки ЄС для України»

Шановні колеги, запрошуємо до участі  в міжнародній науково-практичній конференції «Ціннісно-орієнтований сталий розвиток освіти:  уроки ЄС для України»

    В рамках імплементації проєкту напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого ровзитку» 18 – 20 травня 2021 року відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Ціннісно-орієнтований сталий розвиток освіти: уроки ЄС для України» для студентів, здобувачів, молодих вчених, аспірантів, докторантів, дослідників, викладачів, представників громадянського суспільства

    Конференція буде проведена в Zoom

    Напрями роботи конференції.

  1. Впровадження та поширення європейських цінностей в освіті.
  2. Інклюзія та різноманітність в освіті ЄС.
  3. Сталий розвиток освіти або освіта для сталого розвитку.

     Окрім доповідей та секційних засідань в рамках конференції буде проведено навчальні курси (2 віртуальні навчальні класи від європейських експертів та міжнародний воркшоп на тему методології дослідження цінностей в освіті).

    Всі зазначені курси будуть окремо відзначені сертифікатами підвищення кваліфікації на відповідну кількість годин. Також ці курси будуть розроблені та представлені в дистанційному форматі. 

    Участь та друк тез безкоштовні

    Мова конференції  - англійська, українська, російська.

    Посилання на лінк реєстрації  link is here.

    Посилання для надання тем доповідей  та тез конференції Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

   Дедлайн для подачі  тем доповідей та тез - 18 квітня 2021 р.

   Вимоги до тез: 1- 5 сторінки Times New Roman, 1.5 міжрядковий інтервал, всі поля 2 см, відступ 1 см. Назва українською та англійською, без анотації.  Відомості про автора - ПІБ, посада, місце роботи, ел. пошта. Вказувати напрям роботи конференції!

    Запис, детальна програма та матеріали конференції будуть розміщені на  сайті проєктуwww.evdisd.info,  на сайтах партнерських проєктів Жана Монне та на сайтах університетів-партнерів заходу.  

    За додатковою інформацією:+38 (097) 295 60 90, +38 (050) 311 34 35 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter