Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Квест «Глобальні цілі сталого розвитку» в НПП «Синевир»

Квест «Глобальні цілі сталого розвитку» в НПП «Синевир»

    4 травня 2019 року понад півсотні учасників Школи Social лідерства – Student НПУ імені М.П. Драгоманова – дізнавалися про Глобальну програму ООН до 2030 року «Цілі сталого розвитку» у форматі інтелектуального квесту, який спільно підготувала команда волонтерів Представництва ООН та Благодійної організації «Інститут Благодійності».

social 7

  Квест «Глобальні Цілі сталого розвитку» – інтелектуальне змагання команд, учасники яких виконували заздалегідь підготовлені завдання відповідно до ключових напрямів сталого розвитку, яких сьогодні дотримуються усі країни світу.

social 5

    Учасники пройшли 17 Локацій Квесту, що були розташовані в межах Навчально-наукової бази «Синевир» та на території Національного природного парку «Синевир» та виконали завдання стосовно 17 Цілей сталого розвитку: вирішення питань подолання бідності, якісної освіти, чистої води та належних санітарних умов, гендерної рівності та рівних можливостей тощо.

social 2

    Квест про Цілі сталого розвитку мав на меті не тільки розширити обізнаність студентів щодо Глобальної програми ООН, а й спонукати соціально активну молодь до лідерства у сфері сталого розвитку на рівні громади та суспільства.

social 3

Керівництво «Школи SOCIAL лідерства – STUDENT»,

Наукове товариство НПУ імені М.П. Драгоманова

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter