Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / До уваги! Розпорядження ректора університету від 25.05.2020 р. № 12

До уваги! Розпорядження ректора університету від 25.05.2020 р. № 12

    У зв’язку зі встановленням в університеті з березня 2020 року карантинних заходів, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2, виникла необхідність прийняття додаткових заходів щодо ефективного використання державних коштів, тому відповідно до розпорядження ректора університету Віктора Андрущенка від 25 травня 2020 року № 12 створено робочу групу з розробки програми дій щодо економного та ефективного використання коштів Університету, мінімізації ризиків і втрат в період дії карантину та на подальший термін в такому складі:

 

голова робочої групи – І. А. Гамула, проректор з перспективного розвитку та інфраструктури;

заступник голови – В. І. Кучер, начальник юридичного відділу;

секретар – В. Ю. Тарасюк, юрисконсульт юридичного відділу;

члени комісії – Є.В. Біденко, помічник ректора; Н.М. Євдокимова, начальник планово-економічного центру; В.В. Єфименко, заступник голови профкому працівників університету; Т.А. Жижко, начальник відділу кадрів; А.В. Луценко, заступник директора ННІ з організаційно-педагогічної та маркетингової роботи; І.С. Маркусь, начальник навчально-методичного центру; Л.П. Ярославська, головний бухгалтер.

    До 10 червня 2020 року проректорам університету, деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів необхідно подати голові робочої групи конкретні письмові пропозиції з зазначеного питання. Робоча група до 15 червня 2020 року опрацює подані пропозиції та сформує проєкт програми дій.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter