Адміністративні будні

Робочий тиждень адміністрації університету розпочинається з короткої наради з ректором Віктором Андрущенком. Настанови, завдання, організаційні питання щодо заходів, які мають відбутися на поточний тиждень та планування на наступний – ось неповний перелік того, що на порядку денному кожного робочого засідання.

  НПУ імені М. П. Драгоманова плідно працює у багатьох напрямках: навчання, наука, міжнародне співробітництво, спорт, мистецтво і культура та ін. І кожен відповідальний за певний напрямок допомагає, організовує,  контролює кожен процес, який стосується його поля роботи.

 

   Цього тижня в університеті проводились студентські олімпіади та конференції, де ми приймали гостей з усієї України та з-за кордону, вибори органів студентського самоврядування, щорічні факультетські конференції з актуальної тематики, робочі планові наради з організації наступних подій, зустрічі з письменниками, екскурсії до музеїв, поїздки до пам’ятних місць та багато-багато ін.

   Щоденна, здавалось би, непомітна праця адміністративного корпусу, має справді важливе значення для функціонування усієї роботи університету, адже забезпечує й організацію, і контроль усієї його діяльності.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter