Головна / Структура

Попри непросту ситуацію з електропостачанням та повітряні тривоги ми продовжуємо навчати і навчатися. З 30.01.2023 по 02.02.2023 року відділ ліцензування та акредитації спільно з Центром моніторингу якості освіти, організаційно-методичним управлінням НМЦ та відділом аспірантури і докторантури провели семінари для гарантів щодо підготовки до акредитації освітніх програм в умовах воєнного стану.

    14 листопада 2022 року молоді вчені-стипендіати Кабінету Міністрів України – доцент кафедри соціальної освіти та соціальної роботи соціально-правового факультету Дар'я Бибик, доцент кафедри педагогіки та методики початкового навчання педагогічного факультету Дар'я Губарєва, доцент кафедри богослов’я, релігієзнавства та культурології історико-філософського факультету Сергій Русаков та доцент кафедри української літератури факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка Тетяна Урисьзустрілись з керівництвом університету.

    4 листопада постановою президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки «Про призначення стипендій та продовження виплати стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених» відзначено чотирьох молодих вчених нашого університету – доцента кафедри соціальної освіти та соціальної роботи соціально-правового факультету Бибик Дар'ю Дмитрівну, доцента кафедри педагогіки та методики початкового навчання педагогічного факультету Губарєву Дар'ю Вячеславівну, доцента кафедри богослов’я, релігієзнавства та культурології історико-філософського факультету Русакова Сергія Сергійовича та доцента кафедри української літератури факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка Урись Тетяну Юріївну.

   9 листопада в Україні традиційно відзначають День української писемності та мови, вшановують пам'ять Преподобного Нестора-Літописця та творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. А ще цього дня українці з усіх куточків світу об’єднує написання Всеукраїнського диктанту національної єдності. Зважаючи на обставини – повномасштабну війну, яку розпочала росія проти України, локації цьогоріч були абсолютно різні: укриття, катакомби, авдиторії, онлайн-платформи. А тема «Твій дім» – близькою кожному українцю, який змушений був зібрати все життя до однієї валізи й залишити власний дім, про який  так «довго мріялося», в пошуках нової долі, так і тому, хто, попри все, все ж залишається у рідних стінах дому, який «тепер щосили намагається бути фортецею». Та прийде час, і зло буде подолано, зруйновані будинки відновляться, а український дух, загартований «жорнами темних часів», ще більше зміцніє. І кожен, хто повернеться, зможе сказати: «Я вдома!».

    Студент факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я НПУ імені М.П. Драгоманова Павло Мічковський взяв участь у Чемпіонаті Києва з боксу серед чоловіків та жінок до 22-х років, що проходив у Рівному 10-16 жовтня 2022 року, та посів ІІ місце, а вже 5 листопада він виборов першість у Чемпіонаті Києва з боксу серед чоловіків та жінок до 22-х років, що був присвячений першому президенту КМО ФБУ Л.С. Палатному. 

    27, 28, 29 ВЕРЕСНЯ 2022 року відбудеться візит експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Позашкільна освіта» першого освітнього рівня за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

17, 18, 19 ЛЮТОГО 2022 року відбудеться візит експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Теоретична та практична філософія» другого освітнього рівня за спеціальністю 033 Філософія.

Сторінка 1 із 22