Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Випуск магістрів дошкільної освіти

Випуск магістрів дошкільної освіти

17 січня 2020 року в актовій залі гуманітарного корпусу НПУ імені М.П. Драгоманова відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам денної та заочної форм навчання спеціальності дошкільної освіти факультету педагогіки і психології.

Випускники отримали дипломи магістра за напрямом «Дошкільна освіта» професійної кваліфікації – викладач закладу вищої освіти, інспектор з дошкільного виховання, а також за додатковими кваліфікаціями: практичний психолог у закладах освіти, вчитель початкової школи, вихователь дітей дошкільного віку з правом проведення занять іноземної мови, вчитель-логопед.

exit magistr 3

З вітальним словом до випускників, їхніх рідних, викладачів та гостей свята звернувся проректор з міжнародних зв’язків Лавриненко Володимир Григорович, який передаючи вітання та найкращі побажання від ректора університету, академіка Андрущенка Віктора Петровича, зичив випускникам щасливої долі, натхнення, творчих досягнень та професійного зростання.

exit magistr 2

Для вручення дипломів магістра дошкільної освіти на сцену були запрошені декан факультету педагогіки і психології, академік Бондар Володимир Іванович, завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти та дитячої творчості, професор Цвєткова Ганна Георгіївна та завідувач кафедри методик та технологій дошкільної освіти, професор Луценко Ірина Олексіївна.

exit magistr 4

Теплими й щирими були слова вдячності вже колишніх студентів, а тепер вже колег, своїм мудрим та добрим наставникам. Дівчата дякували викладачам та керівництву факультету за уважне, доброзичливе ставлення, отриманий багаж знань та вмінь, підтримку та взаєморозуміння, й бажали подальших творчих успіхів та натхнення в нелегкій викладацькій діяльності.

 exit magistr 1

Свято закінчилося – море квітів, усмішок, душевних слів, та, найголовніше, яскравого блиску в очах, який свідчив про любов до справи, бажання та готовність працювати й розвиватися далі, передаючи отримані знання й емоції наймолодшим громадянам нашої держави – дошкільникам. Нехай же ніколи не згасне цей вогник закоханості в педагогічну справу в душах студентів-драгоманівців, відважних лицарів шляхетності й любові!

Кафедра педагогіки і психології

дошкільної освіти та дитячої творчості

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter